Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، طبق تازه‌ترین رتبه‌بندی منتشر شده، گروه کشتیرانی «ام اس سی» از «مرسک» پیشی گرفت و به عنوان بزرگ‌ترین خط کشتیرانی کانتینری جهان شناخته شد.

همچنین طبق این رده بندی جدید، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با شش دهم درصد از ظرفیت حمل کانتینری در جهان و ظرفیت حمل فعلی ۱۵۰۰۴۰ تی‌ای یو در بین ۱۰۰ شرکت دیگر در رتبه چهاردهم قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش، شرکت کشتیرانی سوئیسی-ایتالیایی مدیترانه (MSC) سال جدید را با عنوان بزرگترین خط کشتیرانی جهان از نظر ظرفیت حمل کانتینر آغاز کرد.

آلفالاینر در رتبه‌بندی جدیدی که منتشر کرده برای اولین بار ام اس سی را با تنها ۱۸۸۸ تی‌ای یو ظرفیت بیشتر، بالاتر از مرسک در جایگاه اول قرار داده که بخش کوچکی از ظرفیت کل تقریباً ۴.۳ میلیون تی‌ای یو آن است.

ام اس سی به صورت خصوصی اداره می‌شود و افزایش ظرفیت خود را از طریق خرید کشتی‌های دست دوم، اجاره کشتی و ساخت کشتی‌های جدید به دست آورده است.

«آلفالاینر» پیش بینی می‌کند که MSC ظرفیت فعلی خود را نزدیک به ۲۵ درصد دیگر نیز افزایش می‌دهد و تقریباً یک میلیون تی‌ای یو به ظرفیت خود اضافه می‌کند.

ام اس سی که در سال ۱۹۷۰ تأسیس شده و برای بیش از چهل سال است که توسط خانواده آپونته اداره می‌شود، از یک کشتی به ناوگان فعلی با ۶۴۵ کشتی و با ظرفیت ۴۲۸۴۷۲۸ تی‌ای یو تبدیل شد.

ام اس سی امروزه به ۵۰۰ بندر در بیش از ۲۳۰ مسیر تجاری تردد دارد و سالانه بیش از ۲۳ میلیون تی‌ای یو کالا جابه جا می‌کند. مرسک نیز در سال ۱۹۷۵ حمل و نقل کانتینری را با اولین کشتی از ۹ کشتی تازه ساخته شده خود آغاز کرد.

مدیر کنونی خط کشتیرانی مرسک که در سال ۲۰۱۶ زمام این شرکت را به دست گرفته، بارها گفته است که بر اندازه ناوگان تمرکز نکرده و در مصاحبه‌ای در اواخر دسامبر ۲۰۲۱ به بلومبرگ گفت: اول بودن در ظرفیت هیچ معنایی ندارد". او می‌گوید به دنبال یک استراتژی تجاری برای تبدیل خط کشتیرانی مرسک به یک شرکت لجستیک زمینی و دریایی برای مشتریانش است و سرمایه گذاری خود را در لجستیک سرعت می‌بخشد.

همچنین امسال مرسک سرمایه‌گذاری در حوزه فناوری‌های سبز را اعلام کرد و عملیات ترمینالی خود را نیز گسترش داد. در ماه دسامبر ۲۰۲۱، مرسک بزرگترین خرید خود را اعلام کرد. این شرکت برنامه خرید LF Logistics که یک شرکت لجستیکی هنگ کنگی است را به ارزش ۳.۶ میلیارد دلار اعلام کرد.

غول کشتیرانی دانمارکی در حال حاضر ناوگانی متشکل از ۷۳۸ کشتی با ظرفیتی نزدیک به ۴.۳ میلیون تی‌ای یو دارد. مرسک صاحب ۶۰ درصد از ناوگان خود یعنی ۳۳۰ کشتی است و برخلاف تصور رقبایش، مرسک هنوز برنامه‌ای برای توسعه گسترده ناوگان کانتینری خود اعلام نکرده است.

علاوه بر ام اس سی، سایر خطوط کشتیرانی مهم مانند CMA CGM، Hapag-Lioyd، COSCO، ONE، Evergreen و HMM هر کدام برنامه‌هایی را برای افزایش حداقل ۲۰ درصدی ظرفیت خود اعلام کرده‌اند.

مرسک در آگوست ۲۰۲۱ با سفارش هشت کشتی با ظرفیت ۱۶ هزار تی‌ای یو با موتورهای با سوخت متانول خبرساز شد، اما کل سفارشات ساخت کشتی آن تنها شش درصد از ظرفیت فعلی را نشان می‌دهد. مرسک برخلاف سایر رقبایش هیچ کشتی فوق العاده بزرگ با ظرفیت بیشتر از ۲۴ هزار تی‌ای یو سفارش نداده است.

کد خبر 5395004

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران حمل و نقل دریایی نهضت ملی مسکن وزارت جهاد کشاورزی وزارت راه و شهرسازی پیش فروش مسکن لایحه بودجه 1401 اوپک پلاس صادرات غیرنفتی قیمت دلار جواد اوجی قیمت سکه بهار آزادی بانک مرکزی ایران شرکت بازرگانی دولتی ایران وزارت امور اقتصادی و دارایی سازمان هواپیمایی کشوری خط کشتیرانی ام اس سی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۵۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مس ظرفیت رسیدن به رتبه بالای تولید دنیا را دارد

ایسنا/کرمان مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران گفت: مس این ظرفیت را دارد که خود را به رتبه‌های بالای دنیا در تولید برساند به شرط اینکه از دانش روز خوب استفاده کنیم و پیوند با مراکز پژوهشی و فناوری، دانش روز را منتقل می‌کند.

حسین مدرس خیابانی امروز ۱۹ اردیبهشت ماه در ویژه برنامه تخصصی با عنوان «صنعت سبز» در جهاد دانشگاهی استان کرمان اظهار کرد: به دلیل ذخایر کشورمان و منابع خدادادی عظیم که در حوزه مس داریم و با توجه به استراتژیک بودن و اهمیت این فلز گران‌بها و ارزش اقتصادی که در دنیا دارد، عدد تولید ما در خور شان نظام نیست و باید تلاش کنیم به هدفگذاری یک میلیون تن تولید کاتد برسیم و این شدنی است.

وی افزود: حضور ما برای انجام کارهای غیرممکن است و جهاد دانشگاهی دنبال همین کارهاست تا فناوری‌های روز دنیا را به کشور بیاورد و نتیجه آن تبدیل به تولید صنعتی بشود.

مدرس خیابانی با اشاره به اینکه هدف ما این است تا با پشتیبانی مسئولان ملی و استانی شتاب و جهشی در تولید مس کاتد در کشور اتفاق بیفتد، تصریح کرد: مس این ظرفیت را دارد که خود را به رتبه‌های بالای دنیا در تولید برساند به شرط اینکه از دانش روز خوب استفاده کنیم و پیوند با مراکز پژوهشی و فناوری، دانش روز را منتقل می‌کند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس اظهار کرد: باید دانش، تجاری‌سازی و منجر به تولید ثروت بشود که این دانش با خاصیت است.

وی افزود: این اطمینان را به مجموعه‌های پژوهشی، دانش بنیان و جهاد دانشگاهی می‌دهم که شرکت ملی مس از هر طرح نوآورانه و فناورانه که منجر به محصولات جدید و اصلاح فرآیند و افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه بشود به لحاظ مادی و اعتباری حمایت می‌کنیم.

مدرس خیابانی تصریح کرد: صندوق سرمایه‌گذاری جسورانه را در استان کرمان تشکیل داده‌ایم و منابعش افزایش داده خواهد شد و تلاش می‌کنیم حلقه‌های پایین دستی مس را شکل بدهیم.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس گفت: اینکه فکر کنیم اشتغال مس به حضور همه در مجتمع باشد، اشتباه است و باید جوانان و نخبگان در صندوق‌ها، کارگاه‌ها و صنایع پایین دستی مشغول شده و تولید را افزایش بدهیم.

وی با اشاره به حمایت مسئولان ملی و استانی از ایجاد صنایع پایین دستی افزود: حدود ۴۰ هزار نفر خانواده شرکت ملی مس ایران هستند و باید با خودباوری سراغ کارهای غیرممکن برویم و نترسیم، همانطور که شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: «فرصتی که در چالش‌ها است در خود فرصت نیست و شرطش این است که نترسیم و نترسیم».

مدرس خیابانی بیان کرد: خودباوری واعتماد به نفس می‌تواند خیلی به ما کمک کند و این روحیه در شرکت ملی صنایع مس و استان بایستی به ما کمک کند تا در راه پیشرفت صنعت مس گام برداریم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بسیاری ازکشورهای جهان خواستار ارتباط با جمهوری اسلامی ایران هستند
  • دهقان: دارایی جمهوری اسلامی ایران در عراق بلوکه نشده است
  • دارایی جمهوری اسلامی ایران در عراق بلوکه شده است؟
  • بیش از ۸۰ درصد نیاز ناوگان دریایی در داخل تأمین می شود
  • مس ظرفیت رسیدن به رتبه بالای تولید دنیا را دارد
  • فرماندهی واحد، نیاز تحقق توسعه دریامحور است
  • بیش از ۸۰ درصد نیاز ناوگان دریایی در داخل تأمین می‌شود/تمام دریانوردان ایرانی هستند
  • کشتیرانی: تحقق توسعه دریامحور فرمانده واحد می‌خواهد
  • بیش از ۸۰ درصد نیاز ناوگان دریایی در داخل تأمین می‌شود
  • جامعه‌ای برهنه نبوده‌ایم بلکه متنوع به لحاظ حجاب بوده‌ایم | طرفداران جمهوری اسلامی کلاه بر سرش گذاشتند | تمام جهان را در مقابل‌مان قرار داده‌ایم